Rreth Nesh

Smarttronik-Ks Sh.p.k

Jemi kompani Kosovare, aktivitet kryesore tona jane:

Zhvillimi dhe prodhim te sitemeve automatike

Dizajnimin e pllakave PCB dhe asamblimin e Kompenenteve

Servisimi i pllakave elektronike për Industri

Shitja me pakicë e komponenteve elektronike

programimin e mikrokontrollerve

Ekipi ynë

Latif Berisha, Embeded system devloper

Afrim Reqica, Shitje

Amir Prraku: Teknik

Kushtrim Berisha: Kontabilist

Mon Gashi: Purchasing Agent

Informacione

Dyqani i shitjes dhe servismet elektronike, gjendet ne Lagjen Lakrishte, blloku i vjeter i banesave te hyrja e IV, Nr. 29.

Puntoria dhe punishtja e prodhimit te makinerive, gjendet ne Miradi te Eperme, komuna e Fushe Kosoves, rr, Bylmeti Nr. 29

Adresa: Rr. Viktor Majer 29, 10090 Prishtinë