http://smarttronik.com/img/p/3/6/3/6/3636-thickbox_default.jpg Shihe të plotë

Zile Automatike Shkollore "SmartTronik"

 

Zile Automatike per Shkolla zhvilluar dhe prodhuar nga SmartTronik Prishtinë

https://www.youtube.com/watch?v=q3nXEM3U2_E

Per shkarkimin e manualit të zilës klikoni këtu

Info shtesë

RA202

Porosite tani

Zile Automatike per Shkolla, SmartTronik Prodhuar dhe dizajnuar ne SmartTronik Prishtinë

Pëshkrimi

 • Deri 96 programe te zileve brenda 24 oreve,
 • Perkrahë dy orare pune me kohezgjatje te ndryshme te orëve dhe kalimi nga njeri orar ne tjetrin behet me nje klikim
 • Rregullimi i kohe zgjatjes së ziles nga 2 deri 30 sekonda 
 • Zilja nuk bie te shtuneve dhe te dieleve
 • Gjuha shqipe e shfaqjes së parametrave
 • RTC Kohe reale e saktesisë së lartë
 • Kalimi Automatik nga Ora verore ne Orë dimrore dhe anasjellta.
 • 5 vite Garancion
 • Mundesi ndrrimi dhe avansimi i softwarit, me qellim te shtimit te opcioneve tjera, ne rast nevoje.
 • Mundësi programimi me 2 zile te pamvarura
 • Tensioni i ushqimit AC 220 V/ 3W
 • Dy dalje rele 10 Amper

 

Në videon e më poshtme  mundë të shihni zilen në punë, të instaluar në shkollen "Model" në Prishtinë

PayPal